Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fűszeres szigetek

2010.01.04. 18:03 Cyr

Régi olvasóinknak talán már nem kell bemutatnunk Roberto Gil-t és praktikus ötleteit. Akiknek mégis, azoknak sebtében csak annyit mondunk, hogy a felnyitható hintaszék, vagy akár méltó párja, a rajzoló-szék annak idején bennünket is magával ragadott. A neves építész-tervező azonban nem csupán ülő alkalmatosságokban utazik, már ami a gyerekeknek szánt elképzeléseit illeti. Fektében is megjárják a tervei, mi az, hogy!

Testvéreknek vagy egykéknek oszt helyet - rengeteg helyet! - az ágy körül-alatt-felett-mellett, igazán használható mennyiségben. Tapasztaltabbak persze tudják, egy kis- vagy nagykamasz cuccainak a világ összes fiókja, szekrénye, mifenéje se lenne elég, ez már valószínűleg így is marad, míg világ a világ.

Azonban a szigetként körbepakolható és lakható zugokkal gyaníthatóan többen kiegyeznénk. Egyetlen szépséghibája a dolognak, pedig már épp lepaccsolnám a négyes számút: az árában található fűszermennyiség. Mi tagadás, prüszkölök tőle kissé.

Forrás: Casakids

Szólj hozzá!

Címkék: design galéria alvás tárolás ágy gyerekszoba emeleteságy kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr141624480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása