Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Újragondolt Matrjoskák

2010.01.18. 18:02 Cyr

Hogy a Matrjoska babák unalmasak lennének? Nos, kötve hiszem, végtére is akárhányszor újragondolható az alapötlet. Ezek a  zsemlesütve  kukucskáló - no, ez szép kis képzavar -, kézzel festett babák például nem egymásba, hanem házakba, várakba rakhatóak, méretük és formájuk szerint ajtóba, kapuba, esetleg ablakba állítva.

Lehet belőlük királyi család, vitéz lovag, ábrándos kislány, szende királylány, csak a csemete képzelete szabhat gátat - arról meg tudjuk rég, hogy határtalan.

Matrjoska - kicsit más, kicsit új, kicsit mégis ugyanaz. Ráadásul újrafelhasznált parafa mind, az utolsó apró alkatrészéig, én megemeltem a képzeletbeli kalapomat előtte, a képeket látván csemetém nem különben. Legalábbis esküdni mernék, hogy az "Anya, ilyet én is szeretnék!" ezt jelenti.

 

Forrás: Etsy.com - Lucinda and Jane

4 komment

Címkék: játék gyerek gyerekszoba csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr831682148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsésztanár 2010.01.18. 18:45:55

Ezek nagyon aranyosak. Biztos lehet ilyet kartonból is készíteni. Ha sok időm lesz, megpróbálom.
A fiamnak épp most ötlünk ki farsangra lovagjelmezt. Van valakinek ötlete hozzá?

lucanszky 2010.01.19. 20:47:18

Nagyon édesek. Én már megbeszéltem a párommal, hogy csinálunk ilyet a pici lányunknak (fadarabok, fűrész, smirgli, "dekupázs" technika, egy kis lakk és már kész is).

lucanszky 2010.01.19. 21:01:46

Édesek!
Én már reggel szemet vetettem rájuk, azóta azt fontolgatom,mikor, hogyan, milyen felállásban fogom megcsinálni, mert ugyebár szerintem nem olyan nehéz (faanyag, fűrész, smirgli, ragasztó, lakk, "dekupázs", és megint lakk).
Mondjuk az is kérdéses, mikor fogok hozzá... :) De valljuk meg: nagyon édesek, egyszerűek, nagyszerűek!

lucanszky 2010.01.19. 21:02:32

na nesze.
az elsőt is elküldte.
süti beállítások módosítása