Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Játszóház haladóknak

2010.02.12. 17:55 Cyr

Részeges játszóházakra bukkantam a minap, nem is akármilyenekre, kézzel készített-festett, egyedi darabokra. A gyártó honlapján rengeteg féle-fajta stílus, méret és szín található, csak győzze a gyerek nyálcsorgással, a szülő pedig pénztárcával.

A használati útmutató szerint az egész ház pikk-pakk összeállítható, mindössze két felnőtt szükségeltetik hozzá. Halkan csupán annyit jegyeznék meg, nem egészen mindegy, ki is az a két felnőtt, bár, ha kritérium, hogy mindenképpen dülöngéljen, talán még én is  megpróbálhatom*. Az mindenesetre bizonyos, ha egyszer rászánjuk magunkat, hosszú évekre szóló ajándék lehet a csemeténknek egy ilyen házikó.

*Mármint az összerakást, nem a dülöngélést.

Forrás: Kids Crooked House

2 komment

Címkék: játék gyerek praktikus kert játszóház kamasz gyerekszoba babaház kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr111752248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emene 2010.02.16. 14:42:01

Mikor megjelent ez a bejegyzésetek (gyermekszoba.blog.hu/2010/01/21/jegkunyhot_az_ikea_bol), alig vártam, hogy annyi hó essen, hogy ki lehessen próbálni, most viszont a tavaszt várom, hogy újra építkezhessünk. :) Apa kevésbé boldog ettől... :D

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.02.16. 14:51:45

@Emene: Hja, kérem, az egész életünk egy nagy várakozás :))))
süti beállítások módosítása