Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Moss fogat macskahányással!

2010.02.19. 09:21 felhasznalo

Ismét egy vagi által ajánlott csodát szeretnénk bemutatni Nektek: az állati fogkrémnyomófejeket. Az ötlet csak annyi, hogy a kölkök biztos szívesebben veszik kézbe a fogkefét és kanyarintják rá a fogkrémet, ha nem a sima tubusból, hanem egy cuki állatkából jön elő a fogvédő matéria. Nem is lenne ezzel semmi baj, tudjuk mindannyian, hogy olykor egy ilyen apró ötlet valóban hihetetlenül hatékonynak bizonyul.

Nekem csak két problémám van. Az egyik az, hogy használaton kívül az állat - esetünkben macska és kutya - szája elé kell húzni a mancsukat, ami engem arra emlékeztet, mikor az ember hülye fejjel azt hiszi, nem képes keresztülhányni a saját ujjain. Pedig de.

A másik pedig az, hogy ha nem lenne ott az állatok nyelve, akár azt is mondhatnánk, cica vagy kutyanyelvvel megy a fogmosás. Így viszont olyan, mintha szegény pára sikeresen munkálkodott volna a színes cucc felöklendezésén.

Részemről ezek miatt tuti abszurdisztán a sorsrészük - pedig egy pici odafigyeléssel tényleg oda lennék érte. Becsszó.

Forrás: The Spread Heads

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek fürdés abszurdisztán fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr881770927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő 2010.02.19. 10:44:06

"mikor az ember hülye fejjel azt hiszi, nem képes keresztülhányni a saját ujjain. Pedig de." :DDDDD Tényleg olyan, főleg a kutya.

Bibécske 2010.02.22. 10:42:38

ezen megintcsak jót röhögtem, köszi:))
nagy baromság, de ezt még meg is venném:)))
süti beállítások módosítása