Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 28.

2010.02.22. 18:05 Cyr

Azt hiszem, azt a gyereket, aki - legalább egy-két esztendős kora körül - ne lenne megszállott madárrajongó, lett légyen szó akár a szürke, mindenhol jelen levő galambokról, akár bármelyik színpompás távoli rokonukról, nagyítóval kellene keresgélni. Hogy stílszerű legyek, az effajta csemete ritka, mint a fehér holló.

Jól emlékszem még legnagyobb sarjunk első állatkerti látogatására: fittyet hányva zsiráfra, oroszlánra és majmócára, kizárólag a verebeket és galambokat bámászta zsebóra-szemeivel, lelkes "odadada" és "bababaaa" rikkantásokkal kísérve valamennyi mozdulatukat.

A galambokat persze már kinőttük - szerencsére -, de a közeli tóban úszkáló apakacsák és anyakacsák még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek nálunk a kicsik körében is. Etetésük kora tavasztól késő őszig rendszeres program, az állatkerti  papagájok, no és az "Anya, az miért egy lábú?" flamingók rózsás ruhája is megunhatatlan látványosság.

Talán ezért is tetszettek meg annyira, még felnőtt szemmel is, Gennine színpompás madaras nyomatai, amelyeket szívem szerint nem csupán a gyerekszobáink falain nézegetnék.

 

 

Forrás: Etsy.com - Gennine's Art Store

1 komment

Címkék: gyerek művészet fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr851700576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukac.Konrád · http://www.kukackonrad.eu 2010.02.23. 09:05:01

Tényleg gyönyőrűek! Én is eltudom képzelni a gyerekszobán kívül is ezeket a képeket.

Engem már inspirált is az egyik, sok évvel ezelött készítettem egy állatos abc játékot. Megkeresem, leporolom és ajándékként fogom adni a látogatóimnak. Köszönöm!
süti beállítások módosítása