Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Felfedezők, előre!

2010.02.25. 17:20 felhasznalo

Mondhatnák ezek az Etsy-n talált hangyák lelkes rikkantással, hiszen mégiscsak itt a tavasz lassan, mégiscsak lehet ismét gyűjtögetni naphosszat! Hódítsuk meg a faágakat, cipeljük be a leveleket a bolyba, bújócskázzunk a fűszálak között!

A HELICOPTERstudios összecsomagolható, filcből készült játékai között azonban nemcsak a hangyaboly kis lakóinak életében merülhet el a gyerek teljesen. Ha a gyerek lány, kaphat például egy egész virágoskertet, házastul-gazdasszonyostul együtt.

Ezek a játékok nemcsak szépek, de praktikusak is, hiszen ha útra kell kelnünk, akkor is magunkkal vihetjük őket, és a kisebb darabok elvesztésétől sem kell félnünk - a virágok például a szétnyitható házikóban kaphatnak helyet.

Forrás: Etsy.com - HELICOPTERstudios

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek praktikus tárolás úton textil csecsebecse etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr741789666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása