Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 30.

2010.03.01. 15:10 felhasznalo

Vacskamati levele még decemberben landolt nálunk, a rettenet hajtás közepén, így sajnos, nem volt lehetőség akkor kiposztolni. De mivel annyira zseniális dolgokat mutatott benne, semmiképp sem szeretném, ha elveszne örökre a süllyesztőben. Ezért - a jobb később, mint soha jegyében - íme az azóta már minden bizonnyal megszületett gyerkőcnek készült, sok-sok anyai szeretettel díszített falvédő és baba:

"Januárra várom első babámat; neki csináltam  a gyerekszoba falára a falvédőt, illetve első játékbabáját, Pankát, akinek keze-lába régi kedvenc zoknimból készült.

A falvédőn található fák, felhő, a tó és a nap, valamint a házikó alapja az IKEA aktuális anyagkínálatából való.

A falvédő tetején lévő madárka-csengőket a Terebessban vásároltam évekkel ezelőtt. Kicsit nehéz volt lefotózni a méretei miatt ((136*328 cm))

Üdv

vacskamati"

Vacskamati, engedd meg, hogy gratuláljunk szerkesztőségileg a kis jövevényhez és az őt váró, gyönyörű alkotásaidhoz is!

Aki pedig úgy érzi, szívesen látná viszont a Gyerekszoba blogon a műveit, ne habozzon, küldjön nekünk levelet "Alkot az Olvasó" tárggyal ide!

2 komment

Címkék: játék kiegészítő szülő anya baba fal textil sk dekor csecsebecse alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr891799803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

korcsolya 2010.03.01. 20:54:41

Ez nagyon szép! Ihletet kaptam! Gratulálok Vacskamati! :)

Szőlő 2010.03.02. 11:34:26

Hűűűű nekem leesett az állam, a falvédő is nagyon tetszik, de ez a baba...! Nagyon ügyes vagy, Vacskamati!

Gratulálok én is!
süti beállítások módosítása