Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ebédelni sem jön elő

2010.03.10. 18:23 Cyr

Nem csak ebéd előtt, bármikor minimum fél órás szusszanást nyerhet a tűzdelt szülő. Elég hozzá, ha ilyen tárolós-bújós-rajzolós-játszós többdimenziós készséget tesz a kölök becses feneke alá, és még csak nem is kell a nagy csendre felfigyelve ötpercenként beordítania a gyerekszobába a klasszikus mondatot: "Azonnal hagyjátok abba, bármit is csináltok!"

A felhajtható asztallapok alatt kiváló búvó- és pakolóhelyek rejtőznek, lehajtva pedig, a  beépített ülőkével máris kerülhetnek elő a színesek, festékek és zsírkréták. A Vadak azt hiszem, korra és nemre való tekintet nélkül megvesznének érte, én meg ilyenkor (is) szeretnék ismét gyerek lenni.

Egyébként pedig: ugye nem csak nekem ugrott be a képek láttán a hosszú, szőke combú nőt ládában kettéfűrészelő bűvész mutatványa?

 

Forrás: Agnes & Agnes

1 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek praktikus kreativ tárolás gyerekszoba babaház kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr411829045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Leggy 2010.03.10. 21:43:41

elő sem jön- főleg ha véletlenül rácsukják a fedelét...
süti beállítások módosítása