Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Le a cipőket!

2010.03.11. 14:27 felhasznalo

Mert bizony ezek a szőnyegek nem viselik el az utca porát, mocskát, amit azok talpáról tapasztanánk át rájuk!

Oliver Yaphe szőnyegei egyébként nagyon kellemesek, gyapjúból, kézzel készülnek, a mintájuk azonnal beleszeretős, nem uralkodók, épp csak finoman, de hangulatosan kiegészítik, kerek egésszé teszik a gyerekszobát. Biztos jó vastagok és melegek is, ami különösen előnyös abban a korban, mikor minden érdekes játék a padlón zajlik, nem kell félni, hogy felfázik a kölök.

De hogy miért ilyen világosak, azt nem értem. Oké, hogy így sokkal dizájnosabban néznek ki, de ki látott már olyan gyereket, aki nem nyomott el egy pár zsírkrétadekket a szőnyeg bolyhain? Vagy képesek vajh öntisztításra is ezek a szépséges szőnyegek?

Forrás: Oliver Yaphe

2 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek szőnyeg textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr401830545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.03.11. 15:03:45

Az ABC szőnyeg még tanításra is használható, miközben a gyerkőc rajta mászik.

vkorsi 2010.03.11. 19:34:13

szépek, bár újabban egyre kevésbé érze gyereknek valónak ezeket a beige szobákat. de a szőnyeg nagyon szép!
süti beállítások módosítása