Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Foltok a napsütésben

2010.03.29. 19:12 Cyr

Hívtuk-lestük-vártuk már hónapok óta a tavaszt - nem hiába.  Apró, pattanásra váró rügyeket csodálunk napok óta a Nagyvaddal az iskolába menet, lekerültek már a játszótéri bestiákról is a nagykabátok (jó-jó, időnként azért még egy-két téliesebb parasapec beficcen), de sálnak már nyoma sincs. A hosszú kabátok alól előbukkan egy-két-há vadonás kismamapocak, vidámabb színekbe öltözünk, és mintha még mosolyt is többet látnánk, nem igaz?

Hunyorgó foltok táncolnak reggelente a boltba vagy munkahelyre menet, a délutáni séta pedig mától már cseppet sem rohanós, hiszen vasárnap óta még az óránk is nyarat mutat. Tegyünk hát a gyerkőcre és  magunkra még több színt, még több varázst, ha  a ruhánkra nem fér, nosza a táskánkon is legyen!

A Foltbolt üde színekkel és mintákkal vett le minket újból az összes lábunkról, oviskorú és kisiskolás csemetéink vállára náluk idén tavasszal szebbnél szebb táskákat aggathatunk. Fontos dolgok kerülhetnek bele természetesen, a játszótéri kavics, az apró vicikvacak és a minimum hatfelé hajtogatott rajz kötelező kellék, zsebbe gyűrni pedig mégsem lehet.

Őrizheti őket akár egy hófehér, kunkorifarkú macska,

de csillogó cseresznye mögé is rejthetők, amíg meg nem érik az igazi, a marokszámra habzsolható,

vállára vetheti a gyermek a teljes akváriumot is, ezt biztosan megússza szárazon.

Apró kincsek akadhatnak még, némi zsebpénz is csöröghet itt-ott (legnagyobbamnál "visszajáró" néven fut és kvázi jár). Az apró színes szütyők és erszények megőrzik délutánig a fagyira valót.

És, hogy Anyának is jusson végre valami, ne csak mindig az aprónépnek, a bevásárló- és pelenkázótáskák után  vidám, képnek is beillő válltáskák között válogathat. Részemről a zöld virágosra szavazok, de a barna, bolygós is nagyon csábít. Áttárgyalom én ezt még magammal, végülis két új táska igazán kellene...

Ha szeretnétek a Foltbolt tavaszi kínálatából beszerezni a táskák mellé a magatokra és a sarjra való foltonfolt egyedi pólókat, mielőtt a pulcsik is lekerülnek rólatok,  látogassatok el testvérünkre, a Gyerektrendre is.

Forrás: Foltbolt

Szólj hozzá!

Címkék: design üzlet táska gyerek szülő anya praktikus úton textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr221878571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása