Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hogy tweetel egy magzat?

2010.04.01. 18:09 felhasznalo

Kétségtelen, hogy a Twitter nagy népszerűségnek örvend már évek óta, mi is szeretjük, még a két blog is fent van rajta - itt és itt -, hiába, mégiscsak az infotársadalom tagjai vagyunk vagy mi. De hogy egy magzat is twitterezzen az anyaméhből, az legmerészebb álmainkat is meghaladta.

De nem úgy Corey Menscher álmait, aki - akkor még - meg sem született gyermekének eszkábált össze házilag egy olyan kütyüt, amit a drága jó anyja magára csatol, aztán a gyerek már születés nélkül is nyomulhat az egyik legnépszerűbb közösségi mikroblogszolgáltató oldalán.

Mondanivalója ugyan egy magzatnak nem lehet még sok - arra várni kellett még úgy másfél évet -, de rúgni ugye már tud. A kütyü pedig bluetooth segítségével rögzítette minden egyes rúgását a plénum és az örökkévalóság számára.

A gyerek a történet óta már megszületett, sőt, januárban már első gyertyáját is elfújta a tortáján, méhen belüli mozgásait még ma is őrzi a Twitter. Itt. Kicsit egyhangúak ugyan: I kicked Mommy...

Jobb, mint a CTG, nem? És mi még azt hittük, hogy a durvaság netovábbja, ha valaki magzatának iwiwes adatlapot kreál.

Forrás: I New Idea

1 komment

Címkék: gyerek szülő terhesség gép abszurdisztán sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr691885474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.04.02. 09:24:52

Ez most nagyon övön aluli volt...minden értelemben.
süti beállítások módosítása