Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hátadon az ülésed

2010.04.02. 14:35 felhasznalo

A Trunki gyerekbőröndjei mellett egy újabb ötlettel állt elő: vidd magaddal az ülésedet bárhová. A BoostApak ugyanis egy ülésmagasító, amelyet 4-12 éves korig, 15-36 kg között használható bármilyen típusú autóban. De nemcsak a biztonságot garantálja kemény műanyagból készült üléskagylójával és kihajtható karjaival - amivel aztán az autó saját övével rögzíthető -, hanem tárolásra is alkalmas.

A kagyló ugyanis egyben egy hátizsák is, amiben a gyerek magával viheti kedvenc játékait, mesekönyvét az útra. Így helyet spórolhatunk meg a kocsiban mondjuk nyaraláskor, igaz, mielőtt elindulnánk, érdemes meggyőződni róla, hogy kivettünk-e belőle mindent, amire az út során szükség lehet.

Amikor megérkeztünk, akkor pedig egyszerűen csak a hátra kell vetni, és már vihetjük is magunkkal. Így még az is megelőzhető, hogy feltörjék érte az autót. 

Forrás: BoostApack

3 komment

Címkék: design biztonság táska gyerek praktikus tárolás úton idea pakolás autósülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr541888823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Poli Pix 2010.04.02. 16:18:31

Jó ötlet. A kérdés már csak az, hogy ez a konstrukció megfelelően biztonságos-e?

Airhead 2010.04.02. 20:01:55

jó ötlet! szerintemis!

miss Scotty (törölt) · http://avarazsollo.blog.hu 2010.04.02. 23:21:09

@Poli Pix: Szerintem, egy ennyi idős gyereknél az ülésmagasítás számít. Biztonság szempontjából ilyenkor csak az öv, ami biztosít.
Nekem is tetszik, viszont a benne tárolt nasit az út előtt ki kell pakolni, mert ha ráül a gyerkőc, akkor mindig meg kell állni, ha valamit ki akar belőle venni.
süti beállítások módosítása