Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kiskádat hosszú távra

2010.04.07. 14:21 felhasznalo

Nekem a kiskádakkal mindig az volt a bajom, hogy böszme mérete miatt nem túlságosan mobilis, ellenben csak pár hónapig használható, aztán kinövi a gyerek. Ráadásul a miénk elég régi is volt - még engem fürdettek benne -, csúszkált, mint a veszett fene, de ez már tényleg utolsó szempont ez esetben, nyilván az újabb kádak ennél már biztonságosabbak.

Hálistennek, másnak is szemet szúrt, hogy a kiskádak mennyire kevés ideig használhatók, így pattanhatott ki a Flip Bath ötlete Evan Gant fejéből. Ez a kiskád kétoldalú: az egyik kagylós kiképzésű oldalát 0-4 hónapos korig, másik felét pedig 5-8 hónapos korig lehet használni.

De ez a csodakád még ennél is többet tud: egyfelől segít belőni az ideális vízmennyiséget a gyerek súlyához képest, hogy el ne merülhessen benne, ami elsőgyerekes paraszülőknek különösen nagy segítség lehet. Másfelől feleslegessé teszi a vízhőmérőt - ami megint a paraszülőknek kedvez -, hiszen a kiskád szélébe beépített csíkok felveszik a kiskád alapszínét, amint a víz eléri a legoptimálisabb hőfokot.

 

Forrás: Yanko Design

3 komment

Címkék: design biztonság praktikus baba fürdés idea fürdőszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr111900419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orza 2010.04.07. 15:04:38

Engem vécécsészére emlékeztet... bocs. :)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.08. 18:24:45

@orza: Kérjen bocsánatot a designer :) Mert engem is... Bár lehet, hogy ilyenformán a későbbiekben is hasznosítható. Csak a sorrendre kell vigyázni, ugye :)))))))))

Dortje 2010.04.08. 22:12:37

engem is arra emlékeztet.

Egyébként mi elég sokáig használtuk a kiskádat. Olyan egy 8-10 hónapos koráig, amikor kezdett felállni és próbált kiugrani belőle. :) De ahogy látom ez is csak 8 hónapos korig tervez.
Kezdetben ugye csak fekve, aztán van a kritikus időszak, amikor majdnem kicsi lesz, de akkor hopp-felül benne a gyerkőc. És akkor kell is benne a hely a játékoknak. Nálunk a fürdés nem csak tisztálkodás, hanem egy külön napirendi pont ugyanis mindig. :)
süti beállítások módosítása