Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Terepszőnyeg

2010.04.08. 18:13 Cyr

Hogy mi készteti arra a büdös kölköt, hogy hosszú órákat kuporogjon a földön, még akkor is, ha jéghideg alatta a parketta vagy a padlólap, a pelus pedig már a múlté, az számomra rejtély. Rakhatsz a szobájába bármilyen kényelmes fotelt, hencsert, kanapét és matracot (no persze, ha befér), akkor is, és egyértelműen a padló a nyertes. 

Ha pedig padlószőnyeget mégsem szeretnénk a gyerekszobába, hát a szőnyegekkel kacérkodunk. Legyen persze minél nagyobb, puhább, süppedősebb, lehessen rajta jókat játszani, ne szöszölje össze fél perc alatt a ruhákat, könnyen tudjuk takarítani, és persze azért mutatós is legyen, no meg egyedi, naná.

Az ausztráloknak sikerült ezen szempontoknak megfelelő "térbeli" szőnyegeket összedobniuk, nem vitás, a Vadak megnyalnák a képek láttán mind az összesen 80 ujjukat. Az árával sincsenek komoly gondok, bár tény, hogy néhány kevésbé különleges gyerekszobaszőnyeg röhögve kitelne belőle, de hát valamit valamiért. Maximum a nappali szőnyegcseréjével néhány évet még vár a család...

Forrás: Bug Rugs

5 komment

Címkék: design játék gyerek praktikus szőnyeg idea textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr511900557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Saringer 2010.04.09. 08:39:26

Valami autópálya formájú nálunk is divatos volt egykoron - lehet, ma is-, de ezek tetszetősebbek.

tmeva 2010.04.12. 10:48:44

Itthon is kapható, régóta szemezek az egyikkel: www.bababutorbolt.hu/szonyegek.php

Loreen 2010.04.12. 13:31:25

Nagyon szép, és jó ötlet!
A Kisebbik szobája elég apró, babaház helyett?!

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.12. 14:03:15

@Loreen: Sima. Engem meggyőztél, magadat is, kiscsajt sem lesz hosszú idő rábeszélned :))))
süti beállítások módosítása