Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kérsz egy zacskó cukrot az alváshoz?

2010.04.15. 14:38 zaphodbb

Húsvét alkalmából megszámlálhatatlan csokinyúl-birka-csibe-amorfállatka halmozódott fel nálunk, sőt, még egy csokitélapó is előkerült valahonnan, de azt inkább elpateroltam, mielőtt összezavarná itt nekem a lányokat.

Azóta is mindennap úgy kell őket hét ökörrel visszatartani a csokis kosártól, hogy ne egyszerre és ne azonnal, és lehetőleg, főleg, ne hasfájásig egyék. Ha meg ráadásul nemcsak az - amúgy jól elrejtett - csokis kosár képe lebegne lelki szemeik előtt, hanem még az alant látható párnákkal is körül lennének véve, akkor aztán végképp semmivel sem tudnám őket lebeszélni az őrületes csokievészetről.

Egy francia designer, Claire Eglizeaud és egy grafikus, Paul Moreaués álmodta meg ezeket a párnahuzatokat, nem csak és kizárólag édességekre specializálódva, de itt és most ezeket emelem ki. Kreatív és egyedi párnákat hoznak létre, amivel egy pillanat alatt különlegessé tehető a lakás bármely része. De én azért  a gyerekszobába raknám, mert mégiscsak inkább a gyerek ágyán nézne ki jobban egy cukorkákkal tömött zsáknak tűnő objektum.

Ugyanis nekem valószínűleg felérne egy körömletépéses kínzással, ha csokikat és cukorkákat kellene néznem magam körül. Ha lenne pirosan villogó "warning" címke, én bizony ezt a posztot most besorolnám alá, mert könnyen veszélyessé válhatna egy-egy ilyen darab az önuralom terén kihívásokkal küzdő, egyszeri anyák számára.

 

Forrás: Bonjour mon coussin

3 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek szülő textil párna gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr831902793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hajnoca 2010.04.15. 16:37:26

Na, ezen lehetne igazán édeset álmodni. :-D
süti beállítások módosítása