Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Zsenge bakák fekhelye

2010.04.23. 17:30 Cyr

Mit tehet egy egyszeri anya, ha ennen sarja feszt vonzódik a puritán, rideg fekhelyekhez? Természetesen a zsebébe nyúl, mondjuk úgy félmélyen, és  Loick Peyron tervezte galériát vásárol neki, ideiglenes támaszponttá alakítva ezzel az addig barátságos gyerekszobát.

A magam részéről persze egészen biztosan igyekeznék elkerülni az effajta helyzeteteket, a természetes anyagok iránt érzett vonzalmam nem engedné holmi fémcsövek lakásba cipelését, még a testemen keresztül sem. Micsoda mázli, hogy a nagyobbik férfiemberem a cicafiú kategóriát képviseli, design ide vagy oda, hátrahőkölne ettől a képződménytől. A kisebbikben persze már bizonytalan vagyok, de az ő galériára mászásáig szerencsére van még egy-két évem.

 

Forrás: Habitat

Szólj hozzá!

Címkék: design galéria alvás fiú ágy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr311945117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása