Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Keményfejűeknek is

2010.04.26. 14:36 felhasznalo

Bármennyire is makacs legyen a gyerek, bármennyire is keményfejűen viselkedjen, alapvető, hogy bringázás közben védje valami azt az okos fejét. Szerencsére ma már nem kell munkavédelmi bukósisakot billegtetnie, komoly választék van a szaküzletekben a kifejezetten gyerekméretre készült, legtöbbször praktikusan több méretet átívelő bukósisakokból. Mutattunk is már egy párat anno a Nutcase-től, ám most a bukósisak gyártás egyik nagy öregre kerül terítékre, a legendás Bell személyében.

Sokat nem is írnék róluk, hiszen a minőségük garantáltan kiváló - amellett, hogy egyébként árban egyáltalán nem elszálltak -, és most még a design terén sincs bennük semmi kivetnivaló, utóbbiról mondjuk többek között az általunk mélyen tisztelt Paul Frank is gondoskodott. Szépek, színesek, viccesek, sokfélék, nem hiszem, hogy ne találhatnánk köztük olyat, amit a gyerek ne tenne szívesen a fejére, mielőtt a pedálra tapos.

 

Forrás: Bell Bike Helmets

4 komment

Címkék: biztonság sport gyerek bicikli baba úton jármű csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr841952658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2010.04.26. 16:45:21

Megáll az eszem. Pont ma vettünk egy kupakot a lánykám fejére, hogy végre bringázhassak vele. Sajnos nem voltak ilyen pofás kis darabok. A legkevésbé csicsásat választottuk, hogy ne romboljuk annyira a gyerek bimbózó ízlésvilágát. Miért nem ilyenekkel lepik el a boltokat?

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.26. 20:28:22

@AnnaPanni: Mert lehet, hogy ezek 1-2 ezer forinttal drágábbak. A magyar ember meg köztudottan árérzékeny... Az az első és legfontosabb szempont.

AnnaPanni 2010.04.28. 21:35:18

Gondoltam én is erre, de bosszant, hogy esélyt sem kaptam, hogy eldöntsem veszek-e cukorfalat kupakot vagyonért. Csak gáz volt, annak meg drága.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.04.28. 21:41:32

@AnnaPanni: Ami rajtunk múlik, megtesszük, hogy lássák az itthoni forgalmazók, milyen csudák - és rémálmok - vannak idegenhonban.:)

És ha minél többen véleményt is mondtok a dolgokról, annál tisztább lehet a kép egy esetleges vállalkozónak, és talán lassacskán el lehet vele érni, hogy változzon itthon egy-két látásbeli dolog.... Talán.:)
süti beállítások módosítása