Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Alkot az Olvasó 34.

2010.04.29. 14:46 felhasznalo

A puzzle olyan játék, ami nemcsak az ember gyerekkorát határozza meg, de bizony a felnőttkorba is simán átmenti magát. Az evés meg egy olyan tevékenység, ami nélkül nemhogy kirakózni, de élni sem lehet, ezt pedig egyes gyerekek - az úgynevezett fényevők - előszeretettel hagyják figyelmen kívül. Következzék hát egy ötlet Dori3 nevű olvasónktól, amivel talán a legkisebb étkű gyerekeket is rá lehet venni a kaja elfogyasztására.

" Sziasztok!

Régebben volt szó a játékos sütiformákról.

Bár az én gyerekeim még csak 8 hónaposak, azért szeretek nekik ilyen játékos kajákat csinálni. Mellékelem az egyik ilyen „ebéd” képét.

A főtt, leturmixolt zöldséget puzzle alakú jégkocka-tartóba teszem, mert így jól lehet adagolni. A képen cékla és cukkini látható.

Remélem később is értékelni fogják, ha ilyeneket gyártok nekik!

Üdvözlettel,

Dori3"

Szerintem nagyon is fogják értékelni, úgyhogy ne fogd vissza a hasonlóan egyszerű, de remek ötletek terén magad a jövőben sem.  Én még a mézeskalács szaggató formákat is be szoktam vetni, azzal készülnek a virág és madárka szendvicsek nálunk. Most meg egyre inkább érik bennem az elhatározás, hogy tovább kell bővíteni a szóba jöhető formák táborát.

Ha szeretnéd Te is viszontlátni magad a blogon, küldj saját ötletedről, művedről levelet ide. A tárgy sorba ne felejtsétek el beírni: Alkot az Olvasó!

4 komment

Címkék: gyerek konyha szülő anya baba kreativ idea étkezés sk alkot az olvasó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr361962026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anke 2010.05.03. 20:30:04

Gratulálok az ötletedhez és most már tényleg elszánom magam hasonló csodák készítésére, kérlek írd meg, hogy hol tudtál beszerezni puzzle alakú jégkockatartót.

Anke 2010.05.03. 20:34:49

persze a kivitelezéshez is gratulálok. :)

Dori3 2010.05.03. 20:50:01

Köszi!

IKEÁban lehet egész olcsón beszerezni a jégkockaformákat - vannak még klasszak, de ez a leglátványosabb!

Sok sikert!

Dori
www.hannadominik.blog.hu

Évi voltam 2010.05.07. 16:19:28

Nekem is nagyon tetszik, csak azt nem vágom, hogy eszik a gyerek jeges céklát és cukkinit. Nálunk már egy gombóc fagyi is kicsapta a biztosítékot (torkot).
süti beállítások módosítása