Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Coco, a pihenőszék

2010.05.11. 17:39 Cyr

Habár alapvetően minden baba-pihenőszék megszállott ellenlábasa vagyok, ez a formatervezett, gyönyörű darab, név szerint Coco, engem is levett a lábamról. A gyerekszobának, de a nappalinak is méltó dísze lehet, íves formáját is a szívembe zártam. Ám ha egy mód van rá, még egy ilyen csodadarabba sem ajánlanám hosszabb időszakokra tenni az apróságot. Jártunk eleget Dévényékhez, tudom, mit beszélek.

Mert azt ugyan elismerem, hogy a Bloom módfelett hasznos és futurisztikus etetőszéket kínál, összecsukható gyerekágyában keresve sem lelek parányi kifogást, azért ez a pihenőszék legyen csupán arra való, amire tényleg tökéletesen megfelel: gyönyörködésre.

Forrás: Bloom

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő baba hinta gyerekszoba pihenőszék csecsebecse ülőke gyerekülés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr271992616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása