Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hibridizált véglények

2010.05.13. 18:41 Cyr

Elvetemült módon időről időre találunk olyan gnómságokat, amelyeket egész egyszerűen azért érdemes megnézni, hogy közfelkiáltással megállapíthassuk: márpedig ilyen állat nincs is!

Úgy tűnik, a négyfarkú kutya sem az abszurditás netovábbja, nagy a világ, farok nélkül, ámde hat lábbal is találhatók hasonszőrű - akarom mondani, szőrtelenségű - egyedek. Külön felhívnám a figyelmet az egymás alatt elhelyezkedő orrlikakra. Nem lennék ennek a lábasfejűnek a helyében náthás időszakban.

 

A mozdonyra hajazó ábrándos szemű egér már a bizarr kategória, kerekei, akarom mondani lábai, mintha piros körömágyba oltott lakkozott körmökben végződnének. Engem a gondolattól a hideg rázott, de istenem, nem vagyunk egyformák.

A begyógyult szemű másnapos izé is - feltételezem - élménydús perceket okozhat a dednek, amennyiben a kezébe adjuk. No nem a szépérzék hibádzik ez esetben a kölöknél, azt hiszem, ők elnézőbbek nálunk. Szükség is van rá, mi tagadás.

Szomszéd néni a gangról, pongyolában. Mellesleg Miss Röfi oldalági rokona. A bubi viszont megmaradt a hatvanas évekből. Istenien mutat majd az építőkockák mellett.

Végül pedig egy szívküldi hibrid véglény. Nem is tudom. Azt hiszem, ez már tényleg az a kategória, amit nem vennék meg a gyerekeimnek.

Forrás: Pooki & Co

1 komment

Címkék: design játék gyerek textil gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr581998482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.05.13. 19:20:37

Én meg igen, és nem is Miss Röfi, hanem Csőrike.:)))
süti beállítások módosítása