Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 34.

2010.05.14. 18:07 Cyr

Ezúttal - a gyerekszobák díszítéséhez - nem hagyományos, festett-rajzolt alkotásokat mutatok Nektek, hanem bambuszból és MDF-lapokból készült, stilizált állatkaraktereket felvonultató képecskéket.

Miközben nézegettem az egyszerű vonalakból álló, mégis látványos és mozgalmas figurákat, eszembe ötlött, hogy miért is ne lehetne a hátuk mögé rejtett fényforrásokat elhelyezve, ha nem is éjjeli lámpaként, de hangulatos "világító-kép"-ként használni őket?

A három színben - natúr, narancs és fehér - kapható képek akár hátulról megvilágítva, akár csak fehér falra téve  megbolondíthatják a legegyszerűbb gyerekszobát is. Igen, igen, a funkcionalitást előtérbe helyező, letisztult minimálra gondoltam elsősorban. Az ehhez szükséges - és belőlem sajnos hiányzó - önfegyelem ugyanis ezekben a formákban is tetten érhető. Hogy azonban az én - ehhez képest kissé zilált, hablatygazdag - ízlésvilágomban is helyet kapjanak, szerencsére, az önfegyelem végén azért ott kacsint egy hatalmas fityisz is.

Forrás: Spot on Square

Szólj hozzá!

Címkék: design kép gyerek fény kreativ fal gyerekszoba dekor csecsebecse képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr181998531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása