Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jófej szögelés

2010.05.17. 09:22 zaphodbb

Egyszerű, mint a faék, mondhatnám, ha épp faéket készülnék mutogatni, de nem, jelen esetben nem faék, hanem szög lesz a poszt témája. Egy egyszerű szögben semmi sincs, aligha gondolunk rá úgy, mint dekorációra, pláne nem a gyerekszobában. Most mégis szögeket láthattok alant, igaz nem szög mivoltukért kerülnek ki a blogra, hanem a köntösükért, amibe Jung-Woo Lee designer öltöztette őket. 

Maga az ötlet a pofonegyszerű-de-zseniális kategória, olyan érzés tör rá az ember lányára, hogy legszívesebben homlokon csapkodná magát,  hogy ez miért nem neki jutott eszébe. A szög feje szinte kínálja magát erre a megoldásra, hogy színes, mosolygós arc legyen belőle - vagy akár kisvirág - és így már mindjárt szívesebben látnánk viszont a gyerekszoba falán.

A linkért köszi kelemenbandinak.

Forrás: ekdesign

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek fal gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr181999043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása