Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Falra mászom tőled!

2010.05.20. 14:34 zaphodbb

Az északi népeket bírjuk. Pont. Ebben az egyben nincs vita kicsiny szerkesztőségünkben. Így a zseniális norvégok sem maradhatnak ki a szórásból és rögtön ki kell kerüljön egyikük bútorkollekciója a blogra. 

A bútorok tervezésénél egy dolog volt, ami vezette Kaja Osholm Kjølås fantáziáját bele a szárnyalásba, mégpedig az, hogy a gyereknek játszania, ugrálnia és másznia kell. Mindenhol és mindennel. A faltól kezdve a kanapéig mindent meg kell hódítani, ami Kaja bútoraival már lehetségessé, sőt, kötelezővé válna, anélkül, hogy  anyának és apának kihullana az utolsó pár szál haja is a berendezési tárgyak testi épsége felett érzett aggodalomtól.

A Bukas barlangja kísérteties hasonlóságot mutat az Our Children's Gorilla koponyabarlangjával - amiről felhasznalo írt napra pontosan két éve -, így hirtelen felkiáltottunk felhasznalo kartársnővel, hogy koppintás zajlik itt, kéremszépen. Aztán vetve még pár pillantást a dologra, elbizonytalanodtuk, merthogy az Our Children's Gorilla kuckó is norvég anyagból készült, Kaja pedig történetesen pont norvég, ami már önmagában gyanús, de még ráadásul díjat is kapott majdnem a barlangjáért, így nem valószínű, hogy azt a bizonyos barlangot ő lemásolta volna. 

A kollekció abszolút és mindent vivő nyertese a fa-mászófal természetesen, hiszen így nemcsak képletesen, hanem igaziból is falra tudnánk mászni a gyerekeinktől. Persze, természetesen nem magunknak szerelnénk fel a falra, szó sincs róla - dehogynem! -, hanem a kölköknek, hogy kiélhessék falmászási vágyaikat és zakózzanak nagyokat, ahogy azt kell.

Forrás: mikromakaroni

1 komment

Címkék: design játék sport gyerek fal hinta játszóház gyerekszoba dekor csecsebecse kisbútor kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr272016703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CTamás · http://www.joegeszseget.hu/ 2010.09.08. 23:56:51

hát ez nagyon tetszik nekem!
Megcsinálta már otthon valaki?
süti beállítások módosítása