Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Darth Vader kifestve

2010.05.21. 14:32 zaphodbb

Egy olyan férj oldalán, aki megszállott Star Wars rajongó, szinte kötelességemnek érzem, hogy beszámoljak a Vader Project-ről. Ebben a kezdeményezésben 100 neves művész vett részt, akik egy-egy Darth vader sisakot dekoráltak ki, szabadon, minden fantáziájukat megmozgatva és felhasználva.

A Vader Project kollekciója négy éve vándorol: Los Angeles, London, Tokyo és a Warhol Múzeum után most újra Los Angelesbe érkezik, hogy ott a Freeman aukciós házban elárverezzék a teljesen egyedülálló sisakokat, a Star Wars fanatikusok, gyűjtők legnagyobb boldogságára. Erre az alkalomra adták ki a limitált szériás Vader Katalógust, amiben az összes sisak, mindenféle szemszögből látható, ebből láthattok képeket alant.

Nem csak és kizárólag az én férjem fanatizmusa miatt éreztem idevalónak ezt a projektet, hanem mert továbbgondolva a dolgot, milyen jó lehetne egy hasonló megmozdulás akár csak családon belül is, összehozva a nagyobb gyerekeket apáikkal kreatív módon, miközben apa kedvenc filmje lelkesíti őt is és a kölköket is. Persze az más kérdés, hogy honnan szerezzünk be Vader sisakot össze-szana-meg-szét pingálni, ugyebár. 

Forrás: The Vader Project

1 komment

Címkék: design szülő apa művészet kreativ fiú kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr342018748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuzska4 2010.05.21. 17:07:19

Hát ez valami nagyon jópofa. Titokban én is Star Wars rajongó volnék, tegnap épp ment valamelyik adón, olyan jól elbambultam rajta - és újra 14 éves lettem. ;O) (De ma már nem Luke, hanem Han tetszik, vicces)
süti beállítások módosítása