Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ebéd az állatkertben

2010.05.25. 17:32 felhasznalo

De ha nem is ott, hát mindenképp állatokkal. A Skip Hop ugyanis nemrégiben dobta piacra Zoo Lunch néven uzsonnástáska kollekcióját, amivel bármelyik gyerek könnyedén - és stílusosan - cipelheti magával az oviba, iskolába, osztálykirándulásra, családi piknikre vagy a játszótérre az elemózsiáját.

A Skip Hoptól megszokott minőség nyilván ez esetben is garantált - a táska egyébként teljes mértékben BPA-, ftalát- és PVC-mentes - , az uzsi pedig tuti, hogy hideg marad, főleg, ha a belső zsebekbe még jégakkut is teszünk. Ráadásul, mily meglepő, a táskák tökéletesen illenek a Skip Hop Zoo hátizsák kollekciójának darabjaihoz is.

Forrás: Skip Hop

Szólj hozzá!

Címkék: design táska gyerek praktikus tárolás úton étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782025579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása