Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Majdnem matrjoska

2010.05.26. 17:24 zaphodbb

Volt itt már mindenféle matrjoskás poszt a blogon, a múlt évben határozottan újra divatba jöttek ezek a gyerekkorombeli orosz, egymásba rakhatós játékok. Most itt egy újabb, csak kicsit másképp: Irina Troitskaya ugyanis kissé újragondolta a matrjoska babákat és különleges ruhába bújtatta őket.

Leállatizhatnám, de az olyan sokszor ellőtt poén lenne, pedig tényleg azok ezek az állat-köntösbe öltöztetett matrjoskák. Egyediek és helyesek  a nyomi arcok a bábukon, a színeikkel, természetességükkel és vonásaikkal egyértelműen meghódítottak. Főleg és sőt az első képen lévő, orosz mesékből vett alakokért kell teljes mellszélességgel rajonganom, el is kezdtek hiányozni a könyvespolcomról hirtelen.

Forrás: Irina Troitskaya

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr982028151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása