Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Inkább kézzel ennél?

2010.05.27. 14:33 zaphodbb

A Perpetual Kid adott már többször írnivalót az ujjaink alá, volt itt már Pinokkiófejű vécékefe és dohányzó nemzedéket nevelő játékcigi is tőlük. Most kelemenbandi barátom talált és küldött nekem linket tőlük, amin egy újabb, nem annyira hiánypótló, mint inkább igényteremtő terméket találhatunk. Nem mondom, hogy értelmetlen, de hogy nem tartozik a hú-ez-aztán-nélkülözhetetlen kategóriába, az is biztos.

Az oldalon nem annyira gyerekeknek szánják, mint inkább gyermeteg lelkű felnőtteknek, akik szeretnék utánozni a kölköket és/vagy újraélni a gyerekkorukat és ujjal enni a bármilyen kanállal ehetős ételt. Nehezen tudom elképzelni, hogy erre az ötletre tolonganának a jelöltek, akik innentől kezdve ilyen kanállal tolnák be reggel a joghurtot az arcukba, de persze, a piaci rést be kell tömni, értem én.

Azonban továbbgondolva, nem annyira dőreség ez egy gyerek mellé, mondjuk utazós kanálnak, bár arra meg ott van az eddigi utazós kanál, de mindegy, azért ez különlegesebb és biztos megvan az előnye is, hogy miért jó, ha ujjunkra húzott kanállal etetjük a gyereket. Remélem, jár erre pár pszichológus és elmagyarázza.

Forrás: Perpetual Kid

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek szülő anya apa úton étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr182035021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása