Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vibrátor a banánon

2010.06.03. 14:06 Cyr

A MoMA Store székjátékát és csónakos káddugóját már megmutattunk Nektek, amit viszont most találtam náluk, az elsőre kissé bizarrnak tűnt számomra. No, nem a formáját tekintve, azt négy gyerek után volt időm megszokni, sokkal inkább a tény, ami röhögvény, hogy gyerekeknek készült.

A következő, Paul R. Stremple által tervezett designkészség ugyanis - nem, nem az, amire gondoltok - egy banán-frissentartó, zippzár helyett, a kölök által félig megevett banánra. Az alakja... nos, hát... igen... De hát ki tehet arról, hogy a banán éppen olyan... izé... banánforma?

 Forrás: MoMA Store

2 komment

Címkék: design gyerek tárolás abszurdisztán étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr352053272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

delawer · http://delawer.hu 2010.08.18. 21:40:08

Én nem értem mi a baj ezzel :D A banán banán, a vibrátor vibrátor :)
süti beállítások módosítása