Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fapados mózes

2010.06.04. 17:58 Cyr

A tegnapi ultramodern, cukorkapszulát formázó mózes után íme egy szintén csodaszép, fonott, ám "fapados" darab az egyszerűbb formák után áhítozó szülők számára is. Stílusában tagadhatatlanul közelebb áll hozzám, egyszerűségében rejlő bája okán jómagam inkább ezt választanám, már ha lenne mostanában bele tehető, újszülöttől három hónapos korig terjedő aprólékom.

A kézműves fonott kosár egyébként Marokkóban készül, a tartóváz az ausztrál asztalosok keze munkáját dicséri, az összhatás pedig amolyan skandináv-forma. Ha úgy tetszik, most már dokument van róla, hogy kontinenseken átívelő összefogással tudjuk csak elaltatni kezdetben azt a büdös kölköt.  Ezek szerint ezért volt időnként annyira macerás csupán lokális módszerekkel próbálkozni.

 

Forrás: Sleepi Spaces

Szólj hozzá!

Címkék: design alvás praktikus baba gyerekszoba kisbútor mózeskosár

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr572056362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása