Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Papírcsodahajtogás

2010.06.10. 09:40 zaphodbb

Az origamizás minden gyerek életébe bekúszik egyszercsak, ha máskor nem, legkésőbb az iskolában mindenképp, de hajtogatni - akár papírcsákót vagy egy kishajót -, a legtöbb szülő már előtte megtanítja csemetéjét. Persze az iskolai hajtogatások sem szólnak őrült nagy dolgokról, de egy madár vagy egy tulipán meghajtását azért általában sikerül az általános végére elsajátítani.

Van azonban az origaimnak egy egészen más, nem annyira gyerekeknek való ága is, ami művészet kategória már, nem is hajtogatásnak kéne nevezni, hanem építkezésnek. Vagy szobrászatnak esetleg. Válogattam párat nektek is a gyűjteményből, amit tapir barátom linkelt nekem, hogy nektek is essen le az állatok és hüledezzetek velem, hogy ilyet lehet. Papírból. Hajtogatva. Elképesztő.

Forrás: Curious, Funny Photos / Pictures

1 komment

Címkék: design művészet dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr112062558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Grammar Nazi 2010.06.11. 19:36:43

A cím egy kettőnél több részből álló összetétel, és hatnál több szótagja van, ezért helyesen "Papírcsoda-hajtogatás".
süti beállítások módosítása