Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Faragj focistát zsírkrétából!

2010.06.22. 14:34 zaphodbb

Még mindig foci folyik a tévéből, a férfiak egyre véreresebb szemekkel merednek a képernyőre és idegeskednek teljesen feleslegesen. Sebaj, jó feleség kipattintja a sört, bekészíti a rágcsát, és leül a géphez a Gyerekszobát böngészni ilyenkor.

Bár épp most nem járnak annyira jól ezek az anyák, mert ebben a posztban is pont a foci VB a téma, mivel Diem Chau zsírkréta-szobrász - amennyiben létezik ilyen művészeti ág egyáltalán -, ahogy arról blogjában beszámolt, a W+K projektjében a Nike-nak faragott kollekciót zsírkrétákból, a világbajnokság tiszteletére.

Mivel zsírkrétákról van szó - amit, mint múltkor meséltem, az én kisebbik lányom előszeretettel fogyaszt -, így rögvest arra gondoltam, hogy kilövöm ide elétek a focistákról mintázott és őket megszemélyesítő zsírkrétákat, amiknek jó eséllyel most nem annyira a gyerek, mint apa örülne jobban.

Na, ki ismeri fel, melyik kis zsírkrétafigura melyik játékost mintázza?

Forrás: The Pleasure of Tiny Things

Szólj hozzá!

Címkék: reklám művészet csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr242080244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása