Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Üveg a falon

2010.06.24. 13:43 Cyr

Ugye, milyen kellemetlen tud lenni, amikor a bitang bestia a frissen festett falra rajzol? Esetleg próbált már valaki odagyógyult zsírkréta-nyomokat eltüntetni az ablaküvegről vagy a tükörről? Márpedig a kreativitásnak nem lehet minduntalan gátat szabni, a zsenge művészjelöltek előbb-utóbb még képesek, és zokon veszik. Választhatunk tehát az állandó suvickolás és fakultatív anyázás, valamint a menetrendszerű hiszti de luxe között. Nehéz döntés, mi tagadás, rendesen gondolkodóba ejt.

Ezt a dilemmát feloldandó kínál a már környezetbarát bútorairól  itt megismert Skydesign gyerekszobákba való, biztonságos, üveg falborítást, többféle, színes designháttérrel.  Szabadon festhető, színezhető, kiegészíthető, egyszerűen lemosható képek és falfirkák alkothatók, akár teljes falfelületen, ami belefér.

 

Forrás: Skydesign

Szólj hozzá!

Címkék: design biztonság gyerek művészet praktikus fal idea gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr872103029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása