Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 39.

2010.06.25. 18:42 Cyr

Igyekszem hősiesen ellenállni a giccsnek, ahol és ameddig csak lehet. Mi tagadás, ez két, habosrózsaszín királylány-fan leányzóval megspékelve időnként tökéletesen reménytelen küzdelemnek tűnik, pedig esküszöm, irtanám a szirupot napestig. Sikerre jutott próbálkozásaik mementója épp ezért itt-ott, lakásszerte nyomon követhető. Akár időrendi sorrendet is fel tudnék állítani a selejtezhetetlen, számon tartott, folyamatosan egyre nagyobb tért hódító ízlésmentességnek: némelyikről azt is pontosan tudom, miféle fondorlatos módon kúszott be galádul otthonunkba.

Sharon Furner málnaszörppel leöntött, édeskés lányszobákba készült képei osztatlan sikert arattak a lányaimnál. És, bár távol álljon tőlem, hogy büntessek bárkit is, egy valamit bizton állíthatok: jelen poszt minden egyes képfeltöltése húsomba hatolva fájt.

Forrás: Sharon Furner

3 komment

Címkék: gyerek fal abszurdisztán gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr12109967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.06.25. 19:31:18

Azt majd Szőcs Géza államtitkár Úr fogja eldönteni, hogy mi a giccs!! ;))

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.06.25. 19:46:49

@szuperapu: Na, de honnan tudhatod, hogy Szőcs Géza államtitkár úr véletlen nem blogol-e a Gyerekszobán Cyr álnév alatt?:)

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.06.25. 20:23:57

@felhasznalo: Tudtam én, hogy előbb-utóbb bukta lesz ebből...
süti beállítások módosítása