Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hintabárány - bent a farkas

2010.07.05. 18:42 Cyr

A Jakers!-en felnőtt nemzedék bizonyára cuppanna az ötletre, belőlem azonban csak értetlen csodálkozást váltottak ki ezek a báránybőrbe bújtatott hintalovak - pedig már volt belőlük régebben is egy példány a blogon, igaz, ennél jóval alacsonyabb giccsfaktorral bíró. Elképzelni nem tudom, mi veheti rá az egyszeri szülőt effajta hintabárány megvásárlására, hacsak az nem - de ennek viszonylag kis esélyét látom -, hogy a csemete naponta huszonötször elkántálja, hogy márpedig neki merinói, racka vagy esetleg Suffolk a szíve vágya.

Tovább gondolva persze, ebben az esetben érthető lehet, ha a felmenő beadja a derekát, remélvén, ha kölke nem is, de legalább a bárányok hallgatnak. Kizárólag hintabárányra céget alapítani azonban a szememben még így is nagy merészségnek tűnik. Ámbár könnyen lehet, hogy nem a Rocking Sheep Company az elvetemült, csupán én vagyok az élhetetlen. Ez esetben féktelenül virgonc jövőt vagyok kénytelen vízionálni, hiszen az egyértelműen a juhé!

Forrás: The Rocking Sheep Company

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek hinta hintaló gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr352131371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása