Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Flakonautók

2010.07.07. 14:34 zaphodbb

Az újrahasznosított játékok elkötelezett híve vagyok, otthon magunk is szoktunk készíteni műanyag flakonokból, vécépapír gurigákból mindenféle játéknak látszó tárgyakat. Mondjuk, nem túl tartósak, és körülbelül csak addig érdekli a lányokat, amíg a készítés fázisában vagyunk, de azért arra jó, hogy ráneveljük kicsit őket az újrahasznosítás fontosságára.

A Martine Camillieri által kreált flakonautók is pont erre hivatottak, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy ez fontos és jó dolog, és még vicces játékok is kihozhatók egy-egy kidobásra szánt mosószeres flakonból.

Nekem abszolút bejönnek ezek az autók, abban pedig biztos vagyok, hogy az unokaöcsém ugyanolyan szívesen játszana ezekkel az autókkal, mint a boltban kapható csili-vili darabokkal. Ha valaki készítene ilyet, ne felejtse el lefotózni és elküldeni nekünk!

Forrás: Martine Camillieri

1 komment

Címkék: játék gyerek recycle

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252128304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZNy · http://www.kep.tar.hu/zny 2010.07.07. 18:46:34

Ezek kedves óvodás emlékeket idéztek fel bennem. Mert mi is csináltunk flakonból autókat. Nem ekkora stílusérzékkel, de annál lelkesebben. :-)
süti beállítások módosítása