Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Micsoda szamár!

2010.07.09. 13:10 Cyr

Tegnap esti mackópolc után álljon itt egy másik állat, ló nem volt,  úgyhogy egy szamár.  A francia Ibride iskoláskorú gyerekekre - és persze a lakberendezésben ütős poénokra vágyó felnőttekre - szinte teljes állatfarm felvonultatásával gondolt. Otthon dolgozni pihenés helyett? Micsoda szamárság!

A patás jószág hátán cipelt szekreter persze bármit rejthet. Nem csak a számítógép  elrejtésére, tanulósarok kialakítására, de apró kincsek, fontos dolgok tárolására is tökéletes az életnagyságú igavonó. Véleményem szerint szép, szép ez a designdarab, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy ez bizony, jeges társával együtt hatalmas loft istállókba terveződött, nem pedig hétköznapi halandók számára készült.

Források: Ibride

1 komment

Címkék: design gyerek polc rend tárolás idea könyvespolc gyerekszoba íróasztal kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682139006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Amadeus4 2010.07.09. 13:48:52

Ez inkább öszvér :)
süti beállítások módosítása