Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rózsaszín álom

2010.07.12. 17:20 zaphodbb

Gyerekkoromban emeletes ágyunk volt a bátyámmal. Arra már nem is emlékszem, ki aludt felül és ki alul, de arra igen, hogy mindketten eléggé utáltuk. Jó, persze, mi akkoriban leginkább azt a tényt utáltuk, hogy egy szobában kell laknunk, úgyhogy végül is mindegy is volt, hogy emeletes ágy avagy sem, csak egymás közelségét úsztuk volna meg szívesen.

Az én lányaim nincsenek ekkora fasírtban egymással, ráadásul rózsaszín őrület is dúl a fejükben egyfolytában, úgyhogy egy ilyen ágytól és főleg magától a szobától minimum visítanának, de inkább földre vetnék magukat örömükben.

Forrás: Karim Rashid

Szólj hozzá!

Címkék: lány gyerekszoba emeleteságy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr802146661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása