Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mosolygós eső

2010.07.15. 17:50 zaphodbb

Bár esőt messziről sem és véletlenül sem látunk mostanában, akkor sem tudok elsiklani efelett az esernyő felett, még ha most ennyire nem aktuális is. Mondjuk egy hűvös zápor jólesne most, valószínűleg kiállnék alá és tátott szájjal, széttárt karral örülnék neki és áznék ronggyá, mint gyerekkoromban.

Ezzel az esernyővel igazából eső után kell kimenni az utcára és keresni pocsolyákat és száraz aszfaltrészeket hozzá. Más dolgunk már nem is maradt, mint nagy lelkesedéssel és hévvel a vízbe tolni az esernyő végén lévő hengert és húzni-vonni, amíg kedvünk tartja, ezzel mosolygós fejeket rajzolva a betonra. Illetve nem nekünk persze, hanem a gyerekeknek kell mindezt tenni, de jó eséllyel közelharcot vívnék velük, hogy én is kipróbálhassam.

Designerek: Lin Cheng-Han, Chung Yu-Hsun, Cheng Yu-Ting & Chen Shaw-Chen

Forrás: Yanko Design

3 komment

Címkék: design kiegészítő gyerek kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662152130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kislétra 2010.07.16. 09:43:45

Sziasztok
gondolom ezt nem ide kéne de emailcímet nem találtam
állatos bigyók ficergőknek
www.bobles.dk/

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.07.22. 16:27:56

@kislétra: Valamikor az idők kezdetén pár sort írt már róluk Felhasznalo:

gyermekszoba.blog.hu/2008/02/25/nem_kell_hozza_negyven_nap

De köszönjük a tippet, utánuk nézünk, mert azóta már biztosan rengeteg új dologgal álltak elő.
süti beállítások módosítása