Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Elfásulás ellen

2010.07.22. 16:58 Cyr

Patrick Weder életútja elsősorban a modern, funkcionális - Felhasznalo kollegina imádja ezt a szót, Neki küldöm -  belsőépítészet bugyrait járta eleddig keresztül és kasul. A Svájcból indult, majd New Yorkban horgonyt vetett designer-tervező ezúttal azonban, kicsit kikacsintva a bútorok világából, röpke kirándulást tett a gyerekjátékok felé.

A természetes, fából készült, absztrakt-forma, bumfordi meseautók egyedi megrendelésre készültek - csak, hogy még feljebb srófoljuk az alant bemutatott darabok értékét. Már ha van mit srófolni azon a - szándékosan nem túlragzott - paradoxon, hogy láttukon az egyszeri, már-már teljesen elfásult entgyerek is jóízűt csettint-enne.

 

Forrás: Patrick Weder

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr682168785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása