Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pöhölypálya

2010.07.23. 10:22 zaphodbb

A világ legegyszerűbb otthon, két szép kezünkkel elkészíthető golyópályája következik, amit mindenkinek ajánlok meleg szívvel, esős napokra, amikor beszorulunk a szobába egy-két-három, Cyr "esztelen szaporodok" kollegina esetében egyenesen négy gyerekkel. Egyrészt az elkészítésében is tud segíteni a gyerkőc már, ami lefoglalja legalább három percre, másrészt a következő három percben talán játszani is hajlandó vele.

Csak egy gabonapelyhes doboz - mifelénk csak pölyhös - kell hozzá, lehetőleg üresen, némi ragasztó, no meg olló és persze golyók, minden mennyiségben, mert azok úgyis szanaszerteszét fognak gurulni a lakás legelképzelhetetlenebb pontjain landolva.

Tessék, máris nyertünk értékes hat percet, amikor nem a fejünkön ugrálnak, már csak a további ezernégyszázharmincnégy perccel kell kezdenünk valamit. Remélem sokat segítettem. Az elkészítés módja, mikéntje, fázisai, képekkel illusztrálva, a linkre kattintva megtalálható. Jó pöhölypálya építést!

Forrás: Made by Joel

2 komment

Címkék: játék gyerek kreativ recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr952170319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.08.01. 14:10:04

Kösz, ez jó volt. Megcsináltuk a 4 évessel (10 perc) - egy 10 percet játszottak is vele.. Aztán upgradeltük (még 15 perc: a nagy doboz tetejére elcsúsztatva kis doboz, WCpapír guriga átkötők... ) aztán még fél órát játszottak, s aznap még vagy 2-3x. Szóval határozottan nyerhető némi szabadidő. Most már 3. napja áll és csak egyszer kellett szervizelni, mert a kétéves megszerelte kissé (tovább 5 perc egyéni elfoglaltság.. :P).
Szelektív szemetesből megoldott játék, ha megunják, megy vissza a kukába, nem pedig dobálódik,mint a drága bóti holmik. :D

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.08.01. 18:33:16

szuper, örülök, hogy bejött :)) kép van róla? küldd el a kungabi kukac gmail.com-ra, kiraknám alkot az olvasóba :)
süti beállítások módosítása