Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pedigrés járgány

2010.07.29. 18:27 Cyr

Nehezen tudom elképzelni, hogy létezhet a földkerekségen olyan elvetemült apa, aki szőnyegen való tologatás céljából vásárolná meg kicsiny fiának ezt a pöpec járgányt. Sokkal inkább el tudom képzelni azt a verziót, hogy a felmenő a hazadiadalgást követően - nagyjából az ötödik perc magasságában -  a könyvszekrény legfelső polcára helyezi a frissen lőtt zsákmányt.

Pedig bizonyára játszanak is vele egyesek, hiszen nem kizárólag gyűjtőknek kínálja potom 350 $-ért - az amúgy igencsak szemrevaló - kisautót az Auditorium Toy.

Befektetésnek sem utolsó a limitált szériában gyártott, rétegelt nyírfából készült csodajószág. Mind a 100 példányhoz hitelesített "kutyabőr" jár ugyanis, reklamírozandó, hogy komoly darabról van szó. Az egyedileg készített tárolódoboztól az ipari minőségű fém alkatrészekig nagyon a helyén van ez a kis játékszer, én mégsem adnám a kölök kezébe, bárhogy könyörögne.

Forrás: Auditorium Toy Co.

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek szülő ajándék fiú kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962185087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása