Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy nagy lyuk

2010.08.03. 10:30 zaphodbb

Ha azt mondom van egy nagy lyuk a széken, gondolom senki sem érez kínzó késztetést, hogy azonnal ráüljön. Pedig becsapós, mert nem mindegy, hol van az a lyuk, ugyebár. A Sohier Design gyerekbútorain jó helyen vannak a lyukak, pont ott, hogy nagy pötty legyen belőlük, amivel pont azt váltják ki belőlem, hogy otthonra is vágyjak rájuk. A pöttyök - ruhákon - mindig is a gyengéim voltak, hát még a minimál bútorok, így együtt aztán meg pláne.

Élénkek, színesek, de közben finom vonalúak, semmi csicsa, semmi flanc, csak egy nagy lyuk, amitől különleges bútorokká válnak. A játéktároló doboz pedig, az első képen halmozottan előnyös, mert amellett, hogy jól néz ki a pötty rajta, még funkciója is van, amire nagy szükség lenne nálunk a mindenhol és bárhol fellelhető játékok rendezésére. Talán még a csajok is hajlandóak lennének ezen a lyukon keresztül bedobálni a cuccaikat a ládába esténként, hogy aztán másnap kihúzva, újra szanaszét és szerte hordják őket.

Forrás: Sohier Design

Szólj hozzá!

Címkék: design asztal szék gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr272192047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása