Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szobában szoba

2010.08.10. 17:26 zaphodbb

Ha egyszer kicsi a lakás és nem tudunk nagyobba költözni a baba érkezéséig, akkor bizony probléma lehet, hogy hogyan alakítsunk ki az új jövevénynek egy külön kis zugot. Egy barátnőméknél ezt nemes egyszerűséggel elfüggönyözéssel oldották meg az egyszobás lakásban.

Azért az itt látható házikóba épített kiságy lényegesen profibb és látványosabb, mint egy sima függöny. Dave Keune kuckója minden szoba díszévé válna, akkor is, ha külön gyerekszobája van annak a gyermeknek és nem a kis hely miatt kell kitalálni valami hasonló helytakarékos megoldást.

Forrás: Dave Keune

4 komment

Címkék: idea gyerekszoba kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr312201831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoldlomb 2010.08.10. 17:44:13

ez igen! az ötlet nagyon tetszik... megvalósításra vár!

orza 2010.08.10. 18:12:48

Pelenkázni a kisablakon keresztül lehet? A másik oldalról is ott a tető, amibe beverném a fejem, és a gyerek is oldalt lenne. Amúgy jól néz ki, de nem tűnik praktikusnak.

maggomboc 2010.08.10. 20:45:19

Pont ugyanez jutott eszembe. Nálunk egy polc van a pelenkázóasztal felett, jóval magasabban (és még beljebb is) mint az itt látható tető, ennek ellenére nagyon kell figyelnem, hogy a gyerekkel ne fejeltessem le.
Egyébként valóban nagyon tetszik az ötlet, el is kezdtem agyalni az esetleges megoldáson:
vagy magasabbra kell építeni a kis házikót, vagy a tetőléceket az adott oldalon mellőzni kell...
(Az a variáció teljesen elvetve, hogy a kisablakon pelenkázzak - mindenki "ütődött" lenne, meg kék-zöld. Az pedig, hogy oldalvást vagy szemből pelenkázunk csak egy nagyobb komód - és ezért szintén nagyobb házikó - kérdése.)

maggomboc 2010.08.10. 20:53:15

Bocs... most látom a tervrajzon, hogy a tető utolsó léce elvileg felhajtható... ez is jó megoldásnak tűnik, de szerintem még így is túl közeli. És ahogy jobban megnéztem, a kiságyba sem lehet egyszerű betenni a gyerkőcöt. Nálunk nincs semmi az ágya felett, és így is derékpróbáló feladat.
süti beállítások módosítása