Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Újragondolt Barbie

2010.08.17. 17:29 zaphodbb

A Barbie babákhoz fűződő viszonyomat és ellenszenvemet ismeritek már, így ezt nem elemzem újra, csak annyit mondok, hogy tagja vagyok a Die Barbie Die! mozgalomnak. Mégis most olyan Barbie babák jöttek szembe velem, amikre még én is azt kell mondjam, hogy tetszenek.

Tervezőjük, az angol Dan Lee, önjelölt művész, aki 10 éve szórakoztatja magát azzal, hogy átalakítja a babákat. Ragaszkodik a Barbie formátumhoz, kihívást lát a méretükben és az egyenarcok egyénivé alakításában.  Részemről üdvözlöm, hogy ő ebben örömét leli és sorra gyártja a babákat, mert párat szívesen megszereznék belőle magamnak a csajoknak.

Forrás: Wide Eyed Girls

3 komment

Címkék: barbie művészet baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942227255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pazzo · http://pazzo.hu 2010.08.18. 10:13:05

A kék hajú tetszik.÷)
Nincs valami olyan baba, ami nem ilyen egészségtelenül girhes? Bár a lányom inkább autókkal játszik, még fordulhat a kocka...

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.08.18. 21:39:22

@pazzo: ugyehogy idegesítően girhesek a barbie babák? nálunk az ovival jött el a barbie korszak, két éve tombol, remélem hamarosan lecseng most már :)

pazzo · http://pazzo.hu 2010.08.19. 10:30:04

@zaphodbb: én is az ovitól félek. Bár eddig (lekopogom) megúsztuk, ha a baba mellett volt autó, akkor azzal játszott.
Szóval most keresgélek valami barbie-helyettesítőt, hogy felkészüljek.
Egyébként ha ezeket a babákat anyagárban lehetne megvenni, akkor a százforintos boltban lehetne kapni.
süti beállítások módosítása