Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A világ legnagyobb libikókája

2010.08.31. 17:37 felhasznalo

Bár általában a gyerekek nyűvik a játszótereken, ezt a libikókát még szülői felügyelet mellett sem ajánlatos használniuk: a hatalmas mérleghinta hossza ugyanis 79 láb, azaz 24,13 méter, és 3,53 méter magasra emelkedhetünk vele. Onnan meg azért már lehet esni rendesen - rázni is a félsz rendesen, ha ráültetnének.

A libikókát egyébként egy Ashrita Furman nevű üzletember álmodta meg, majd 15 fős csapatával a tettek mezejére lépett a New York-i Queens negyedben. Az úriember egyébként imád rekordokat állítani, valószínűleg ez a mérleghinta is bekerül majd a Guiness Rekordok könyvébe, amiben egyébiránt már szerepel 299 alkalommal.

Az üzletember a libikókát Sri Chinmoy, indiai spirituális mester, költő, zeneszerző és béke-aktivista emlékének szentelte, aki augusztus 27-én lett volna 79 éves - innen is a hinta hossza.

Forrás: Inspiring News

1 komment

Címkék: játék hír játszótér

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr602261278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silayn 2010.08.31. 22:46:56

kicsit off, de itt van nektek egy baglyos cucc, és ráadásul magyar is:
bugyola.hu/index.php?module=product&product=1&item=11
süti beállítások módosítása