Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kézbevehető napló

2010.09.03. 17:27 szuperapu

Tudom, hogy van internet, és hogy aki naplót vezet, az ma már blogot ír, és azt is tudom, hogy Google rengeteg szolgáltatást biztosít például a határidőnapló meg az efféle úri huncutságok kiváltására. Arról is hallottam, hogy vannak mindenféle kézi ketyerék és masinák, amik az offline élethelyzetekben nyújtanak hasonló segítséget, de én akkor is egy régimódi, de annál szebb határidőnaplót (és egyben jegyzetfüzetet) szeretnék az internetező gyerekek figyelmébe ajánlani!

Illetve mindjárt egyből két szériát is. A Pinkghost "Chubby Book" sorozatai azért haladnak a korral és teljesen multifunkciósak. Van bennük naptár, 100 vonalas oldal és 150 sima, és van bennük 10 illusztrált oldal, amik akár képeslapként is funkcionálhatnak. Már ha valaki tovább akarja adni a vizuális élményt, amit fiatal illusztrátorok munkái okozhatnak az arra érdemes szemlélőnek. Potom 21,95 dollárért.

Forrás: pinkghost.net

Szólj hozzá!

Címkék: design könyv gyerek ajándék művészet kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr462269120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása