Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Legózd össze a fényképezőt!

2010.09.13. 10:00 zaphodbb

Kissé rendhagyó fényképezőt mutatok nektek, amit - mivel igazi és jó eséllyel marha drága - csak szülői felügyelet mellett ajánlanék gyerek kezébe adni, bár a külcsín megtervezésében kétségtelenül igénybe vehetjük a segítségét, mert legózásos fantáziában a gyerekek rávernek a szüleikre egy kört, valljuk be.

A Pentax designerei úgy gondolták, hogy gyermeteg lelkű fotósok kedvéért, akik még nem nőttek ki a legózásból - bár ez a pillanat szerintem a férfiaknál sosem jön el -, létrehozzák az egyedi külsőre legózható fényképezőt. Pompás ötlet, bár az a veszély fennáll, hogy egyrészt ronda lesz a gépünk, másrészt gyermekünk beépíti a játékosládájában lévő halomba egy pillanat alatt.

Forrás: Pentax

Szólj hozzá!

Címkék: design lego

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr372292278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása