Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szervkereskedelem

2010.09.17. 18:06 szuperapu

Kedves internetező gyerekek, olyan honlapra bukkantam a nagy információs szupersztrádán, ami nem csak hasznos, hanem mókás is, és ráadásul segít a hatékony pénzköltésben is. A iheartguts.com hagyományosnak nem nevezhető játékokat - és egyéb kiegészítőket - kínál, de ettől még annyira nem lenne érdekes, hisz az már Gyerekszoba olvasói előtt is közismert, hogy az állat és mesefigurák plüssjátékká transzformálása idejétmúlttá vált, és manapság már inkább valami, a gyerekszobába egyébként nem való dolgokat mintáznak ezek a játékok.

De az oldal nem elégszik meg azzal, hogy plüss gyomrot, tüdőt, vesét és beleket árusítanak, hanem némi ismeretterjesztéssel is szolgál. Mielőtt megvásárolnánk a számunkra szimpatikus szervet póló, kitűző, plakát, naptár vagy kitömött puha textília formájában, röviden megismerkedhetünk működésével, és szerepével. A honlap felépítése és dizájnja egyébiránt kimondottan jó, egységes és könnyen kezelhető, mi több, élvezetes módon vezet rá a vásárlásra: maga a fogyasztói társadalom motorjának kicsiny modellje!

A gyerekek biológiai okításán túl, van azért a dologban némi humorpotenciál is. Már azon a nyilvánvalón túl, hogy a szörnyűlködő nagy- és dédmamákon szórakozunk, amint először konstatálják, hogy a porontyunk egy húgyhólyaggal vagy egy herével hajlandó csak elaludni. Valentin-napra például egy anatómiailag majdnem helyes alakú plüss szív kimondottan jó ajándéknak tűnik, és szerintem a család idősebb férfitagjai is örülnének egy játékprosztatának…

Forrás: I Heart Guts

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr552302692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása