Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kockából robot

2010.09.22. 12:36 szuperapu

A hollywood-i merchandising termékek számomra jórészt a műanyag hulladék szinonimájával érnek fel, bár persze lehetnek kivételek. Annak mondjuk örülök, hogy lányos apaként a Transformers őrület okán nem kellett összevásárolnom átalakuló robotok garmadáját. A most ajánlott játék, a Cubebot tudom, hogy nem válthatja ki a kiskorú mozilátogatók körében a fent említett kínai termékeket, hiszen egyszerű, mint egy fakocka, de talán valamiféle alternatívát azért jelenthet.

Szemet gyönyörködtető relaxációs eszköz lehet nemcsak a gyereknek, hanem megfáradt szüleiknek. Ráadásul a hagyományos japán nyílászárók mintájára készült rugalmas ízületekkel bíró robot, hulladéknak számító kiöregedett cseresznyefából készült.

Forrás: David Weeks Studio

2 komment

Címkék: design játék gyerek kreativ öko recycle csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr932309454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rejtélyes 2010.09.22. 19:54:20

Aranyos, csak gyorsan megunható :)

<off>
első 3 hozzászólásből 2 spam... az ilyeneket kéne kockába zárni :>
</off>
süti beállítások módosítása