Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sej-haj, denegér

2010.09.22. 18:59 Cyr

Diszkrimináció, hogy csak madáretetőket látni mindenfelé. Ez jutott eszembe az alanti etetőről. Mert mi van szegény, szerencsétlen éjjeli állatokkal, ugyebár? Mi van, ha a cinkék, rigók és egyéb cuki szárnyas lények már mind teleették magukat és fészkükbe fészkelődve álomra hajtják a fejüket?

Ez az a pont, amikor a nem annyira helyes denevérek indulnak vadászatra, de rájuk persze senki sem gondol, maguknak kell összekaparni a napi betevőt, nehéz éjszakai melóval. Úgyhogy örvendjünk és vigadjunk, mert ez a probléma ezennel megoldódott, denegéretetőt minden kertbe!

Forrás: es tres

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kert dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282309900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása